Το δεύτερο καμένο ολοσχερώς ασθενοφόρο και μάλιστα με την φωτιά να εκδηλώνεται και στις δύο περιπτώσεις καθ΄οδόν, μετρούν οι αρμόδιοι φορείς με σημαντικά ερωτηματικά για τις συνθήκες του περιστατικού.
Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε ένα 12χρονο παιδί μαζί με την μητέρα του από τον Βόλο στην Αθήνα και έπιασε φωτιά στην εθνική οδό κοντά στον κόμβο Σούρπης.
Χάρη στην άμεση αντίδραση του πληρώματος, όλοι οι επιβαίνοντες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το όχημα πριν η φωτιά επεκταθεί και το καταστρέψει ολοσχερώς.
Καθ οδόν είχε εκδηλωθεί φωτιά στον κινητήρα και σε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ανισόπεδη διάβαση από ΠΑΘΕ προς Βελεστίνο, κάτω από την γέφυρα στο ρεύμα προς Βόλο.
Και σε εκείνη την περίπτωση, το πλήρωμα κατάφερε να βγει έγκαιρα από το ασθενοφόρο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.