• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Δυνατές αναμετρήσεις στην ημερίδα της Παιανίας, το Σάββατο (14/2)
Share

14/02/2026 07:00

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατές αναμετρήσεις στην ημερίδα της Παιανίας, το Σάββατο (14/2)

Last updated: 2026/02/14 at 1:54 ΠΜ
ADMINISTRATOR Published 14/02/2026
Share
5 Min Read
SHARE

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Ξεχωρίζει η παρουσία του Ανδρέα Πανταζή, ο οποίος με το 16,71 μ. της περασμένης εβδομάδας στο τριπλούν έχει την έβδομη επίδοση φέτος στον κόσμο και έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για το Παγκόσμιο του Τόρουν. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ (16,79 μ.), ενώ σε καλή αγωνιστική εικόνα είναι και ο Νίκος Ανδρικόπουλος με 16,18 μ., δείχνοντας πως μπορεί να πάει ακόμη μακρύτερα. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία των νεαρών Γιώργου Γρέψιου και Γιάννη Γκάρτσιου.

Η Σοφία Ιωσηφίδου αναζητά επίδοση κάτω από το ατομικό της 8.14 στα 60 μ. εμπόδια, ώστε να επιστρέψει σε τροχιά πρόκρισης για το Παγκόσμιο. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έδειξε πολύ καλή κατάσταση με το 8.18 της περασμένης εβδομάδας, ενώ στην ίδια κούρσα θα αγωνιστούν οι Σοφία Καμπερίδου και Μάρθα Νεαμονίτη. Η Δήμητρα Τσουκαλά θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Παιανία, δοκιμάζοντας δυνάμεις τόσο στα 60 μ. όσο και στα 200 μ., όπου άνοιξε τη χρονιά με 23.78. Στα 60 μ. θα βρεθεί και η 16χρονη Αποστολία Αντωνάτου, που έχει ήδη πετύχει δύο πανελλήνια ρεκόρ Κ18 και με 7.38 ισοφάρισε το ρεκόρ Κ20 της Κατερίνας Θάνου. Στην ίδια απόσταση θα τρέξουν ακόμη οι Στέλλια Μιχαηλίδου, Ολίβια Φωτοπούλου και Ανδριάννα Σπυροπούλου.

Η Μαρία Στεφανοπούλου, μετά το άλμα στα 6,47 μ. στο μήκος, που αποτέλεσε ατομικό ρεκόρ, θέλει να επαναλάβει μια μεγάλη επίδοση, με τις Ναταλία Μπέση, Αντριάνα Γκόγκα και Έβελυν Μητροπούλου να δίνουν επίσης δυναμικό «παρών».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα 400 μ., όπου ο Γιάννης Σιμόνι προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν με αποκορύφωμα το 48.34. Ο Κυριάκος Τσικιλής (48.44) και ο Πέτρος Κεχιόπουλος (48.92 φέτος, ατομικό 48.17) έχουν δείξει σταθερότητα και καλή κατάσταση. Ο Χρήστος Ρούμτσιος ξεκίνησε τη σεζόν με 7.81 στα 60 μ. εμπόδια, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, και θα επιδιώξει νέα βελτίωση απέναντι στον Μίλαν Τράικοβιτς, ενώ καλύτερη επίδοση από το φετινό 7.93 αναζητά και ο Αναστάσης Ηλιόπουλος.

Στη σφαιροβολία ο Ιάσονας Μαχαίρας θα κυνηγήσει βολές πάνω από τα 19,00 μ., έχοντας πρόσφατο 18,87 μ. και σταθερή ανοδική πορεία.

Η Ιουλιάννα Ρούσσου, μετά το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στα 3.000 μ., θα αγωνιστεί στα 1.500 μ., εκεί όπου θα είναι και η Ανθή Κυριακοπούλου.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης πέτυχε την περασμένη εβδομάδα κάτι που είχε να συμβεί από Έλληνα αθλητή εδώ και 25 χρόνια, τρέχοντας τα 200 μ. σε 20.99. Ο αθλητής του Χρήστου Κατσίκα θα επιδιώξει περαιτέρω βελτίωση, ενώ στα 60 μ. θα ξεχωρίσουν ακόμη οι Λάμπρος Βολίκας (6.75), Βασίλης Βαβίλης (6.76), Νίκος Παναγιωτόπουλος (6.77), Δημήτρης Χρυσάφης (6.81), Θοδωρής Βροντινός και ο Κύπριος Αντώνης Κατσαντώνης (6.72). Στα 200 μ. αξίζει να σημειωθούν και οι παρουσίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου (21.21) και του νεαρού Μιχάλη Κολυδά (21.69).

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου, με φετινό 4,40 μ. στο επί κοντώ, στοχεύει σε άλματα πάνω από τα 4,50 μ., ενώ η Αναστασία Μπουμπουλίδη έχει δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει σύντομα τα 4,15 μ. Από εξαιρετική εμφάνιση στη σφαιροβολία προέρχεται και η Μαρία Ανδρεάδη με 15,83 μ., με τη Μαρία Μαγκούλια να έχει φέτος 15,48 μ. Στα 800 μ. ξεχωρίζουν οι Χάρης Ξενιδάκης και Χριστόφορος Κουτλής, στα 1.500 μ. οι Γιώργος Ματζαρίδης και Μπάμπης Λαγός, ενώ στο ύψος ο Γιώργος Μανωλόπουλος (2,12 μ.) και ο Πασχάλης Γεννίκης (2,10 μ.) θα επιδιώξουν νέα βελτίωση. Η 18χρονη Ολυμπία Τζούβελη θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στην Αθήνα μετά το 1,78 μ. (ύψος) της Θεσσαλονίκης, ενώ στο τριπλούν επιστρέφει η Οξάνα Κορένεβα, με τις Δέσποινα Πάσιου, Ελένη Μαμά και Ζωή Ράπτη να συμπληρώνουν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ημερίδα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί αθλητές βρίσκονται σε ανοδική πορεία και διεκδικούν τόσο όρια όσο και θέση στις μεγάλες διοργανώσεις της χειμερινής σεζόν.

Επιμέλεια: Βασίλης Αγριτάκης

The post Δυνατές αναμετρήσεις στην ημερίδα της Παιανίας, το Σάββατο (14/2) appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο «Η Μεγάλη Επιστροφή»: Παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο Στο Σύνταγμα διανυκτερεύουν οι αγρότες με τα τρακτέρ – Διαμηνύουν ότι ο «αγώνας θα συνεχιστεί»

Δημοφιλέστερα

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο και μήνυμα από το 112 – «Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα»
26/06/2024
Νέα εποχή για τον αθλητισμό στη Σκιάθο – Νέος στίβος στο δημοτικό γήπεδο
04/02/2026
Το WiFi μπορεί να μετατραπεί σε αόρατο σύστημα μαζικής παρακολούθησης, προειδοποιούν ερευνητές
04/02/2026
Η Θεατρική παράσταση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας
04/02/2026
Στον Αλμυρό η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου
04/02/2026

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?