Εργασίες για τη διάνοιξη της οδού Αγησάνδρου, στις Αλυκές, πραγματοποιούνται σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η πλήρης αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση της οδού από Αθηνών – Προφήτη Ηλία και της προέκτασης στην προαναφερόμενη οδό (μετά την πλαζ), που για μήνες τώρα δέχθηκε ένα τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο, ως εναλλακτική αρτηρία για όσο καιρό κατασκευάζονταν η νέα γέφυρα στο Αλυγαρόρεμα.
Στο συγκεκριμένο σημείο ένα οικόπεδο, που δεν είχε απαλλοτριωθεί, δημιουργούσε προβλήματα στην κυκλοφορία, «εξαφανίζοντας» σχεδόν τη μία λωρίδα στον διπλής κατεύθυνσης δρόμο, δυσχεραίνοντας την κίνηση των οχημάτων. Με την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου, κ. Μπέου, πραγματοποιείται σήμερα η διάνοιξη.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος τόνισε:
«Καταγράφουμε τα χάλια και τις παθογένειες του ελληνικού κράτους και των πολιτικών απατεώνων τόσα χρόνια, όπως με τη γέφυρα… «Μπέιλι». Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Φτιάχνουμε κάτι προσωρινά και μένει. Και μετά έρχονται οι άλλοι και τραβιούνται. Στο σημείο που είμαστε (σ.σ Αγησάνδρου) ο δρόμος είναι οκτώ μέτρα και αυτό το κομμάτι (οικόπεδο) δεν το απαλλοτριώσανε και βγαίνει μέσα στο δρόμο. Όταν είναι να περάσει ένα αυτοκίνητο από τη μία πλευρά, πρέπει να σταματήσει το άλλο που κινείται από την άλλη πλευρά. Αυτά είναι τα χάλια, που τώρα τα διαπιστώσαμε, με την παράκαμψη για την κατασκευή της γέφυρας και ήρθαμε εδώ με τη συνεργασία, ευτυχώς, του ιδιοκτήτη, το γκρεμίζουμε και κάνουμε διάνοιξη στον δρόμο για να τον δώσουμε στον κόσμο. Την Πρωτομαγιά πρώτα ο θεός θα «πατήσουν» σε καινούργια άσφαλτο. Αυτά ήταν τα χάλια τους. Και μιλάνε. Μη μιλάτε ρε κοπρίτες»

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.