
Οι ομάδες μέτοχοι της Euroleague αποφάσισαν στο προγραμματισμένο συμβούλιο που έγινε σήμερα (3/3) πως οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Τελ Αβίβ και Dubai BC θα πρέπει να μετακομίσουν για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.
Κατόπιν αυτού η Χάποελ θα επιστρέψει στη Σόφια, όπου έδινε τους ευρωπαϊκούς της αγώνες μέχρι και τον Δεκέμβριο και η Μακάμπι θα γυρίσει στο Βελιγράδι. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως είναι η έδρα που θα έχει οριστικά η Dubai BC με την ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς να δηλώνει μέχρι πρότινος ως δεύτερη έδρα το Σεράγεβο με όλα τα δεδομένα όμως να εξετάζονται από την Euroleague.
Οι ελληνικές ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι αναμετρήσεις που απομένουν είναι οι εξής:
24/3, 18:00 Dubai BC-Παναθηναϊκός (33η αγωνιστική EuroLeague)
2/4 21:05 Χάποελ-Παναθηναϊκός (35η αγωνιστική EuroLeague)
9/4 21:05 Χάποελ-Ολυμπιακός (37η αγωνιστική EuroLeague)
The post Αλλάζουν έδρες και επίσημα Χάποελ, Μακάμπι και Dubai BC appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.