
Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για τις μεγάλες “μάχες” απέναντι στην Μπανταλόνα για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Το πρώτο ματς θα γίνει την 1η Απριλίου στα Άνω Λιόσια και η “Ένωση” χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο την πανίσχυρη Μπανταλόνα (Asisa Joventut).
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena, την Τετάρτη 1η Απριλίου, στις 19:30. Πρόκειται για το πρώτο ματς της σειράς των playoffs του BCL.
Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,
ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του ετοιμάζονται για ακόμη μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση και σας θέλουν όπως πάντα στο πλευρό τους.
Ο στόχος του «sold out», όπως και στις περσινές αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης, αποτελεί μονόδρομο.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΥΛΗΤΟ!
Εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Από 15 ευρώ.
Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ».
The post ΑΕΚ ενόψει Μπανταλόνα: «Oύτε ένα εισιτήριο απούλητο» appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.