Τσίπρας: Γιατί δεν θα συναντηθώ με Μπέο. Δήμος Βόλου: Ουδέποτε προκαλέσαμε αρνητικό κλίμα

Πρίν από 6 ημέρες

Τσίπρας: Γιατί δεν θα συναντηθώ με Μπέο. Δήμος Βόλου: Ουδέποτε προκαλέσαμε αρνητικό κλίμαΤσίπρας: Γιατί δεν θα συναντηθώ με Μπέο. Δήμος Βόλου: Ουδέποτε προκαλέσαμε αρνητικό κλίμαΕπίσκεψη στο Νοσοκομείο Βόλου και συναντήσεις στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ με παραγωγικούς φορείς, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της περιοδείας του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο, αύριο Παρασκευή.

Αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα κάνει και μια μικρή βόλτα στο εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Στο πρόγραμμα του πρώην Πρωθυπουργού δεν περιλαμβάνεται συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο, ο οποίος στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει αναφέρει χαρακτηστικά "Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα".

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο TRT ο κ. Τσίπρας, δήλωσε σχετικά με το ενδεχόμενο συνάντησης με τον κ. Μπέο. "Δεν έχω πρόβλημα να συναντηθώ με οποιονδήποτε. Στον Βόλο έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αρνητικό από κάποιες πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο Δήμαρχος. Προτιμώ να έχω την ευκαιρία να μιλήσω με τους παραγωγικούς φορείς και να πάρω μια πραγματική εικόνα πως αντιλαμβάνονται την κρίση".

Ο Δήμος Βόλου

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, που επ’ ευκαιρία καλωσορίζουμε στην πόλη του Βόλου, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή, ουδέποτε προχώρησαν σε ενέργειες που θα μπορούσαν να εκτιμηθούν ως υπαίτιες ενός αρνητικού κλίματος για τον ίδιο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι εύλογα διατηρούμε μια πικρία από την αντιμετώπιση που υπήρξε στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαρέγκλιτη θέση της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις και χωρίς οποιουδήποτε είδους συναλλαγές.

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη συγκροτήθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμία κομματική στήριξη και το ίδιο θα πράττει και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό συνομιλεί και συνεργάζεται με όλους, όσοι το επιθυμούν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη και την προοπτική μετεξέλιξης του Βόλου σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Δημάρχου, είχαν προκαλέσει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εποχής:

Αχιλλέας Μπέος / Κρεσέντο χυδαιότητας σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα
 
Συκοφαντίες του δημάρχου Βόλου σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και απλόχερη κάλυψη στον Κυριάκο Μητσοτάκη
 
Ο Αχιλλέας Μπέος, γνωστός για το ύφος και την φρασεολογία του, επιτέθηκε με λάσπη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ενώ προσέφερε απλόχερα κάλυψη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προφανώς η σκληρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του για την κακοδιαχείριση Μητσοτάκη, για το αλλαλούμ στα μέτρα για την πανδημία έθιξαν τον δήμαρχο Βόλου που δήλωσε ότι «ρε τί έχετε προσφέρει στην πατρίδα σας; Κοπρίτες. Πώς θα επιστρέψετε στην εξουσία είναι; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γιατί πλέον ο κόσμος ξύπνησε. Τί φταίει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία είτε λέγεται Μακρόν, είτε Μητσοτάκης, εδώ πρόκειται για μία πανδημία» είπε και συνέχισε στο γνωστό γηπεδικό του ύφος: «Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα»,.
«Είναι προφανής η απόλυτη επικοινωνιακή ταύτιση και πολιτική σύμπλευση του Αχιλλέα Μπέου με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε το αξίωμα του Δημάρχου για να επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με τον γνωστό χυδαίο και ακροδεξιού ύφους τρόπο του» τονίζει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας.
Υπογραμμίζει επίσης ότι ο δήμαρχος Βόλου «χρησιμοποιεί το αξίωμα του δημάρχου για να επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τον γνωστό χυδαίο και ακροδεξιού ύφους τρόπο του».
«Η ποιοτική αναβάθμιση της φραστικής του επίθεσης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, είναι εμφανές ότι εντάσσεται στην προσπάθειά του να εξοφλήσει πολιτικά και εκλογικά γραμμάτια προς τη Νέα Δημοκρατία. Είναι πρόδηλη η αγωνία του να προσφέρει σωσίβιο στην κυβέρνηση, σε μια στιγμή που αυτή αδυνατεί-και δεν επιθυμεί λόγω ιδεοληψιών-να αντιμετωπίσει την κρίση με θετικό για την κοινωνία τρόπο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υπενθυμίζει και τι εστί ο Αχιλλέας Μπέος «μην ξεχνάμε ότι είναι ο δήμαρχος των κοινών εκδηλώσεων με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της άρνησης να κατατεθούν ψηφίσματα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την πολιτική καταδίκη του νεοναζιστικού μορφώματος. Είναι ο δήμαρχος που όταν οι δημότες του έμεναν σπίτι την περασμένη άνοιξη, ο ίδιος παραθέριζε σε πτέρυγα ξενοδοχείου και τους κατηγορούσε ως ανεύθυνους επειδή «συνωστίζονταν» στις τράπεζες, πλήρως ευθυγραμμισμένος με την κυβερνητική πολιτική της ατομικής ευθύνης. Είναι ο Δήμαρχος που δεν έβγαλε άχνα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης. Είναι ο Δήμαρχος που χυδαιολογεί σε βάρος κορυφαίων θεσμικών παραγόντων, όπως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να κοιταχτεί στον καθρέφτη του».
Ωστόσο καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη «σε όσο δύσκολη θέση έχει βρεθεί με τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές της, αυτό δεν μπορεί να τους οδηγεί στην αποδοχή μιας τόσο χυδαίας συνηγορίας. Εκτός, βέβαια, αν τους εκφράζει…».

-"Μαζί για τον Βόλο": Τα ταμεία του Δήμου πληρώνουν τα πριβέ γλέντια Μπέου με αυλικούς 2021-12-01 06:19:49 PM
"Μαζί για τον Βόλο": Τα ταμεία του Δήμου πληρώνουν τα πριβέ γλέντια Μπέου με αυλικούς Από τη Δημοτική Κίνηση "Μαζί για τον Βόλο" ανακοινώθηκαν τα εξής: Σε μια πόλη που σε κάθε σπίτι γνωρίζουμε για κάποιον που έφυγε, με την πανδημία να διανύει απίστευτη έξαρση παράλληλα με το πένθος για τον χαμό των συνανθρώπων μας, το να οργανώνονται εκδηλώσεις με τέτοιο τρόπο σαν να μη συμβαίνει τίποτα είναι έλλειψη ενσυναίσθησης
Έσβησε σε γυμναστήριο ο 48χρονος Δήμος Καπουράνης 2021-12-01 05:18:26 PM
Έσβησε σε γυμναστήριο ο 48χρονος Δήμος Καπουράνης Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου από παθολογικά αίτια του 48χρονου Δήμου Καπουράνη, χθες το βράδυ σε γυμναστήριο πολεμικών τεχνών του Βόλου

1


1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
 • MY...ΑΛΕΠΟΥ
 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΟΣΜΟΣ
 • ΕΥ ΖΗΝ
 • ΓΥΝΑΙΚΑ
 • ADVERTORIAL
 • ΧΡΗΣΙΜΑ
 • ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
 • ΚΑΥΣΙΜΑ
 • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
 • ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • ΒΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

 • SOCIAL
 •   Facebook
 •   Titter
 •   Youtube
 •   Instagram
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  NEWSROOM MYVOLOS.NET

  Ειδησεογραφικό Τμήμα: info@myvolos.net
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100

  Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

  ADVERTISING MYVOLOS.NET

  Διαφημιστικό Τμήμα:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
  Email: sales@myvolos.net

  Follow as
  Μέλος του
  eMedia
  myvolos.net e-νημέρωση με άποψη


  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  Top