Καταγγελίες για πλαστά τιμολόγια και σκάνδαλο στο Γηροκομείο κατέθεσε ο Μπέος στην Εισαγγελία (video). Δήλωση Πάνου

Πρίν από 17 ημέρες

Καταγγελίες για πλαστά τιμολόγια και σκάνδαλο στο Γηροκομείο κατέθεσε ο Μπέος στην Εισαγγελία (video). Δήλωση Πάνου
Καταγγελίες για πλαστά τιμολόγια και σκάνδαλο στο Γηροκομείο κατέθεσε ο Μπέος στην Εισαγγελία (video). Δήλωση ΠάνουΤην απομάκρυνση του Προέδρου του ΔΣ του Γηροκομείου Βόλου κ. Π. Πάνου, ζήτησε δημόσια σήμερα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, μεταβαίνοντας στην Εισαγγελία Βόλου όπου κατέθεσε ογκώδη φάκελο για το σκάνδαλο όπως είπε με πλαστά τιμολόγια στο ίδρυμα.

"Ο φάκελος που καταθέτω έχει να κάνει με τον τρόπο Διοίκησης και τις ημέρες του κ. Πάνου. Ααυτό το "φρούτο" που κάποιοι το επιλέξανε να διοικήσει το Γηροκομείο Βόλου, μια ευαίσθητη δομή. Αυτός ο φάκελος έχει κατατεθεί στο γραφείο μου, έχουν κάνει παράπονα 4-5, έχουν καταθέσει στοιχεία και από μια ματιά που έριξα, αποδικνύεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν πλαστά τιμολόγια. Αυτή είναι δουλειά του Εισαγγελέα, των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. Στον κ. Αγοραστό και στην κα Κολυνδρίνη, αυτοί τον βάλανε εκεί. Αν κάποιοι θέλουν να ανέχονται τέτοιες καταστάσεις, εγώ ούτε στο Ορφανοτροφείο το ανέχτηκα. Αλλάξαμε διοικήσεις, όλους αυτούς που κατασπαράξανε το ίδρυμα, το Ορφανοτροφείο, βάλαμε μια πολύ σωστή Διοίκηση, με ανθρώπους που αγαπάνε τα παιδάκια, το Ιδρυμα και πλέον έχει και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και λειτουργεί κανονικά. Έτσι θεωρώ όλα τα ιδρύματα πρέπει να λειτουργούν και όχι να μπαίνουν μέσα και να καπηλεύονται αδυναμίες, Ταμεία κλπ. Εγώ μεταφέρω καταγγελίες που έκαναν πολίτες, έχω έναν φάκελο εδώ, σίγουρα υπάρχει σκάνδαλο, ας ψάξουν να το βρουν αν θέλουν στην πόλη του Βόλου. Εγώ κάνω αγώνα όλα αυτά τα κατάλοιπα του παρελθόντος να φύγουν μια για πάντα.Υπάρχουν Εισαγγελείς, επιθεωρητές και πολλά κάνω, δεν θα κάνω τον σερίφη της Αριζόνας. Τα καταθέτω εδώ γιατί είμαι αναρμόδιος. Απευθύνομαι στον Κ. Αγοραστό και στην κα Κολυνδρίνη, γιατί αυτοί τον βάλανε εκεί, να του ζητήσουν να παραιτηθεί. Όταν υπάρχουν καταγγελίες, όταν υπάρχει καπνός, νομίζω όταν έχεις ευθιξίες, πρέπει να γίνει κάτι."

Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι υπήρχε θέμα και οι υπηρεσίες έκαναν έλεγχο πριν 3 ημέρες στο Γηροκομείο με τα μέτρα κατά της πανδημίας και αντί να φιλοξενεί 70-80 άτομα είχε 130. "Είχε υπεράριθμο αριθμό, έστειλα τις υπηρεσίες να το ελέγξουν, δεν θα παρανομήσω εγώ."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προέδρου  Δ.Σ. Γηροκομείου Βόλου Παύλου Πάνου

Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει στόχος πολλαπλών, δυσφημιστικών, συκοφαντικών και ανυπόστατων καταγγελιών, οι οποίες ξεκίνησαν από πρώην εργαζόμενο του Ιδρύματος, ο οποίος απολύθηκε επειδή δεν ασκούσε σωστά τα καθήκοντα του. Οι καταγγελίες είχαν να κάνουν με δήθεν παράνομες δικές μου συναλλαγές με το Ίδρυμα, εικονικά τιμολόγια και παράνομο πλουτισμό μου. Στην προσπάθεια του αυτή βρήκε πρόθυμους συμμάχους τον Δήμαρχο Βόλου, έτερο πρώην εργαζόμενο στο Ίδρυμα και πρώην μέλος του Δ.Σ. Όλοι αυτοί τα τελευταία χρόνια (για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους ο καθένας), επιδοθήκαν σε μπαράζ καταγγελιών και αναφορών στην Εισαγγελία, στο ΣΔΟΕ, στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και κάθε άλλο ελεγκτικό μηχανισμό. Παράλληλα φρόντιζαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τροφοδοτούν τον τοπικό Τύπο με αντίστοιχα δημοσιεύματα, παρουσιάζοντας με στην κοινή γνώμη ως απατεώνα, δολοπλόκο, διεφθαρμένο, ανήθικο, αμαυρώνοντας την όλη προσπάθεια που έχω κάνει για το Γηροκομείο Βόλου. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα υπομονή, έχοντας καθαρή συνείδηση και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στα ελεγκτικά όργανα.

Μετά από δεκάδες καταγγελίες των ανωτέρω προσώπων και αφού σχηματίστηκαν δικογραφίες χιλιάδων σελίδων και προσκομίστηκε πλήρες αποδεικτικό υλικό (εκθέσεις ορκωτών λογιστών, πραγματογνωμοσύνες κλπ)  ελέγχθηκα ενδελεχώς και επισταμένως, επί σειρά ετών, εγώ προσωπικά, οι επιχειρήσεις μου, και το Ίδρυμα. Τα αποτέλεσμα τα του συνόλου των ελέγχων δεν έδειξαν κάτι παράνομο ή μεμπτό.

Ειδικότερα το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας μετά από ένα αναλυτικότατο πόρισμα επιρρίπτει ακόμη και ευθύνες στους καταγγέλοντες.  Το ΣΔΟΕ το οποίο έκανε έλεγχο στο ίδρυμα και σε όλες μου τις επιχειρήσεις, μετά τις καταγγελίες των «καλοθελητών», επίσης δεν βρήκε καμία παράβαση. Ενώ πριν από λίγες ημέρες και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, με την με αρ. Α1680/2020 Πράξη  του αρχειοθέτησε την ποινική δικογραφία, που είχε σχηματιστεί μην βρίσκοντας κάτι αξιόποινο για να ασκήσει ποινική δίωξη. Η απόφαση του αυτή έτυχε έγκρισης και από τον Εισαγγελέα Εφετών. 

Απέφυγα να κάνω την οποιαδήποτε σχετική δήλωση, θέλοντας να ενημερώσω πρώτα θεσμικά το Δ.Σ.  Σήμερα ωστόσο πληροφορήθηκα ότι ο κ. Μπέος, υποκινούμενος προφανώς από τρίτους, απευθύνθηκε εκ νέου στον Εισαγγελέα, καταθέτοντας και πάλι στοιχεία προκειμένου να ελεγχθώ και πάλι. Ο κ. Μπέος θα έπρεπε, εφόσον ενδιαφέρεται τόσο πολύ, για την δίωξη μου, να φροντίσει να πληροφορηθεί καλύτερα και να μην βασίζεται σε ανθρώπους των οποίων οι καταγγελίες έως σήμερα αποδείχθηκαν απόλυτα αβάσιμες. Δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι η κίνηση του κ. Μπέου αυτή τη χρονική στιγμή, έλαβε χώρα, «τυχαία» λίγες μόνο ημέρες αφού η ποινική δικογραφία και κατ’ επέκταση και οι δικές του καταγγελίες τέθηκαν στο αρχείο.   

Τα αποτελέσματα των ελέγχων τα θεωρώ και προσωπική μου δικαίωση, για τον αγώνα και τις προσωπικές θυσίες που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να μείνει το Ίδρυμα ανοικτό. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη των προσπαθειών μας. Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στις Αρχές και στη Δικαιοσύνη για οποιοδήποτε μελλοντικό έλεγχο.

Εντούτοις δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν υποβολιμαίο συκοφαντικό ισχυρισμό αναπάντητο. Αφού πήρα αντίγραφα της ποινικής δικογραφίας που αρχειοθετήθηκε έχω ήδη δώσει εντολή στους νομικούς μου συμβούλους για την υποβολή μηνύσεων και την άσκηση αγωγών, για την τιμωρία όλων των ανωτέρω και την αποκατάσταση της τεράστιας ηθικής βλάβης που έχω υποστεί. Αυτός ο «χορός» θα κρατήσει μέχρι τέλους. 

 

Με εκτίμηση

Παύλος Πάνος


-
Αυτοκίνητο κατέληξε χωρίς οδηγό στην κοίτη του Κραυσίδωνα, κοντά στο Ασκληπείο 2020-09-28 09:24:09 PM
Αυτοκίνητο κατέληξε χωρίς οδηγό στην κοίτη του Κραυσίδωνα, κοντά στο Ασκληπείο Περιστατικό με πολλά ερωτηματικά διερευνούν οι Αρχές καθώς ΙΧ αυτοκίνητο χωρίς οδηγό ή επιβάτη, φαίνεται να κατέληξε στην κοίτη του χειμάρρου Κραυσίδωνα μετά από πτώση
Οι μετρήσεις του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στον Βόλο 2020-09-28 06:25:27 PM
Οι μετρήσεις του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στον Βόλο Χωρίς ατμοσφαιρική επιβάρυνση είναι η ατμόσφαιρα στον Βόλο, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
 • MY...ΑΛΕΠΟΥ
 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΟΣΜΟΣ
 • ΕΥ ΖΗΝ
 • ΓΥΝΑΙΚΑ
 • ADVERTORIAL
 • ΧΡΗΣΙΜΑ
 • ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
 • ΚΑΥΣΙΜΑ
 • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
 • ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • ΒΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

 • SOCIAL
 •   Facebook
 •   Titter
 •   Youtube
 •   Instagram
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  NEWSROOM MYVOLOS.NET

  Ειδησεογραφικό Τμήμα: info@myvolos.net
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100

  Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

  ADVERTISING MYVOLOS.NET

  Διαφημιστικό Τμήμα:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
  Email: sales@myvolos.net

  Follow as
  Μέλος του
  eMedia
  myvolos.net e-νημέρωση με άποψη


  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  Top