Βασιλιάς του διαδικτύου ο Κριστιάνο Ρονάλντο -«Ζαλίζουν» οι αριθμοί με τους ακολούθους στα social media

Πρίν από 8 ημέρες

Βασιλιάς του διαδικτύου ο Κριστιάνο Ρονάλντο -«Ζαλίζουν» οι αριθμοί με τους ακολούθους στα social media
Βασιλιάς του διαδικτύου ο Κριστιάνο Ρονάλντο -«Ζαλίζουν» οι αριθμοί με τους ακολούθους στα social mediaO Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο βασιλιάς των social media!
Κανείς στον κόσμο δεν είναι πιο… δημοφιλής από τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό της Γιουβέντους, ο οποίος ξεπέρασε συνολικά τους500 εκατομμύρια «ακολούθους» σε Instagram, Youtube και Twitter, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα του Τορίνο, Tuttosport.
«Εάν ήταν ένα έθνος, θα ήταν το τρίτο στον κόσμο, μετά την Κίνα (1 δισεκατομμύριο και 400 εκατομμύρια ανθρώπους) και την Ινδία (1 δισεκατομμύριο και 370 εκατομμύρια), αλλά πολύ μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες (κάτω από 331 εκατομμύρια), αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
Ενας «πληθυσμός» που χωρίζεται μεταξύ Instagram (263 εκατομμύρια), Facebook (148 εκατομμύρια) και Twitter (91 εκατομμύρια) και καθιστά τον Ρονάλντο τον πιο περιζήτητο άνθρωπο στο διαδίκτυο. Ένα φαινόμενο που ο Πορτογάλος κατάφερε να χτίσει βήμα-βήμα, με προσεκτικό σχεδιασμό, κάνοντας τους χορηγούς του... ευτυχισμένους.
Χαρακτηριστικό της δημοφιλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί μια απο τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram στα χιόνια, με τη σύζυγό του Τζορτζίνα, η οποία απέσπασε πάνω από δέκα εκατομμύρια likes.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό 2021-02-28 11:58:58 PM
Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (1/3, 19
Τόκιο: Η Χασιμότο θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες με θεατές 2021-2-28 10:49:22 PM
Τόκιο: Η Χασιμότο θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες με θεατές Η νέα πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των του , Σέϊκο Χασιμότο, εξέφρασε την επιθυμία η μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, να διεξαχθεί...

1


1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


NEWSROOM MYVOLOS.NET

Ειδησεογραφικό Τμήμα: info@myvolos.net
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100

Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

Διαφημιστικό Τμήμα:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Email: sales@myvolos.net

Follow as
Μέλος του
eMedia
myvolos.net e-νημέρωση με άποψη


Top