
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχουν διαφορετική ομάδα και νέους παίκτες και έχουμε πολλούς παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς από τότε. Όπως σε κάθε παιχνίδι της Euroleague, τα βασικά είναι τα πιο σημαντικά.
Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Θα πρέπει να παίξουμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά μας παιχνίδια.
Πρέπει να παραμένουμε πολύ συγκεντρωμένοι ανά πάσα στιγμή, να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αμυντικά και επιθετικά. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να παίζουμε με πολλή ένταση και ενέργεια, και έτσι, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Επιμέλεια: Δημήτρης Μπούκας
The post Γκόλεματς: Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να παίξουμε με πολλή ένταση και μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.