• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Αταμάν: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, δεν έχουμε επιπλέον πίεση»
Share

05/03/2026 20:04

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αταμάν: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, δεν έχουμε επιπλέον πίεση»

Last updated: 2026/03/05 at 4:54 ΜΜ
ADMINISTRATOR Published 05/03/2026
Share
5 Min Read
SHARE

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (6/3, 21.15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 30η αγωνιστική της Euroleague με τον Εργκίν Αταμάν να κάνει δηλώσεις για τον συγκεκριμένο, κρίσιμο αγώνα και γενικά να σχολιάζει τις εξελίξεις που υπάρχουν στα στρατόπεδα των δυο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ματς Euroleague. Είδαμε πως στη διοργάνωση αυτή δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε χάσει πολλά ματς στο σπίτι μας. Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία η έδρα. Είναι σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Είμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν, πρέπει να πάρουμε περισσότερες νίκες για να φτιάξουμε την κατάστασή μας στην κατάταξη».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με τον αγώνα του Κυπέλλου: «Ο τελικός του Κυπέλλου είναι άλλο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Γνωριζόμαστε καλά. Θα είναι σημαντικό το πρόσωπο που θα δείξουμε αύριο».

Για τον Ματίας Λεσόρ και το κατά πόσο θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του ντέρμπι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Ο Ματίας ήταν από τα πιο σημαντικά κλειδιά της ομάδας στην επιτυχία μας το 2024. Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι σίγουρα αύριο στο παρκέ, θα το αποφασίσει εκείνος. Όμως στο επόμενο ματς της Euroleague θα είναι 100% στο παρκέ, ελπίζω. Θα είναι δική του απόφαση. Έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Δεν έχει παίξει ομαδικό μπάσκετ για 1,5 χρόνο. Έχει κάνει μόνο δύο ομαδικές προπονήσεις. Είναι υγιής, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στο πέντε εναντίον πέντε. Αύριο το πρωί εκείνος θα αποφασίσει αν θα παίξει ή όχι. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και είμαι σίγουρος 100% πως θα αγωνιστεί με τη Ζαλγκίρις. Για αύριο θα δούμε».

Για τον λόγο που φέτος η ομάδα του προπονήθηκε στο “Telekom Center” και όχι στο ΣΕΦ την παραμονή της αναμέτρησης: «Αύριο το πρωί αν κάνετε συνέντευξη Τύπου θα έχουμε σουτάκια στο ΣΕΦ. Αποφασίσαμε φέτος να προπονηθούμε εδώ, στο γήπεδό μας. Φέτος προπονούμαστε στο γήπεδό μας και μετά πετάμε. Οπότε, αύριο το πρωί θα πάμε για σουτάκια στο γήπεδό τους. Είναι ευγενικοί, μας δίνουν βάσει κανονισμού τον χρόνο για να προπονηθούμε εκεί. Θα το κάνουμε αύριο».

Για τις απουσίες των Πειραιωτών: «Δεν έχει αλλάξει το πλάνο μου. Διάβασα για τις απουσίες. Θα δούμε αύριο πριν από το ματς. Και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Ξέρουμε όμως ότι δεν παίζουμε κόντρα στον Ουόκαπ ή τον Βεζένκοφ, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό. Πάντα έχουν εξαιρετικούς παίκτες, σπουδαίο ρόστερ. Θα είναι σημαντικό το πώς θα παίξουν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Βεζένκοφ και τον Ουόκαπ, είναι σημαντικό παίκτες. Όμως, ξέρετε ότι και εμείς φέτος χάσαμε για πολλά παιχνίδια τον πιο σημαντικό παίκτη της επίθεσής μας, τον Κέντρικ Ναν. Στα τελευταία 6-7 ματς της Euroleague έπαιξε μόνο για ένα. Για δύο χρόνια χάνουμε τον σέντερ μας, τον Ματίας Λεσόρ. Τώρα τους λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν θα αλλάξει τίποτα για εμάς, νομίζω ούτε και για εκείνους».

Για το ιατρικό δελτίο της ομάδας του: «Με εξαίρεση τον Σαμοντούροβ, οι υπόλοιποι σήμερα είναι καλά. Όμως, έχουν συμβεί απρόοπτα την τελευταία στιγμή φέτος. Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι και θα διαλέξουμε το ρόστερ μας, γιατί έχουμε 15 παίκτες και είναι όλοι σε καλή κατάσταση. Θα αποφασίσουμε για τους παίκτες του ρόστερ».

Για το αν νιώθει επιπλέον πίεση πριν από ένα ντέρμπι: «Όχι, όπως πάντα, το πρωί ήταν καλός ο καιρός και πήγα για κολύμπι. Οι παίκτες μου είναι καλά. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά δεν έχεις διαφορετική πίεση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Δεν έχουμε επιπλέον πίεση. Είμαστε σίγουροι πως θα παίξουμε στα πλέι οφ και είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε στο Final Four».

The post Αταμάν: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο, δεν έχουμε επιπλέον πίεση» appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Νομοσχέδιο για υδρογονάνθρακες: Κριτική από την αντιπολίτευση στη Βουλή
Επόμενο Έγγραφο της CIA: Ο Κίρο Γκλιγκόροφ απέρριψε προσφορά 100 εκατ. δολαρίων για αλλαγή του ονόματος της χώρας του

Δημοφιλέστερα

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο και μήνυμα από το 112 – «Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα»
26/06/2024
Βόλος: Κοραλλιογενή οικοσυστήματα σε ημερίδα του Τμήματος Ιχθυολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
24/02/2026
Εθελοντική αιμοδοσία στο παράρτημα Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Βόλου την Πέμπτη
24/02/2026
Σκύρος: Την τελευταία του πνοή άφησε 46χρονος άνδρας μετά από ανακοπή – Διερευνώνται τα αίτια θανάτου
25/02/2026
Βόλος: 26,5εκ.€ για έργα ορεινής υδρονομίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης
25/02/2026

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?