Η Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική – Αθλητικών Κακώσεων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 στην επιστημονική ημερίδα: « Άνθρωπος και ποδήλατο – Δύο μηχανές, μία φιλοσοφία»
Η ημερίδα εστιάζει στη συνάντηση της ιατρικής επιστήμης με την αγωνιστική ποδηλασία, αναδεικνύοντας σύγχρονες προσεγγίσεις στην υγεία, την πρόληψη τραυματισμών και τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και ποδηλατικός αγώνας παιδιών ηλικίας 10–14 ετών, σε κυκλική διαδρομή στον αύλειο χώρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με έμφαση στη σωστή αθλητική παιδεία, την ασφάλεια και τη χαρά της συμμετοχής.
Ώρα έναρξης ημερίδας: 10:00
Χώρος: Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
Συνδεθείτε online μέσω Microsoft Teams: https://bit.ly/3LoCEVL
Πληροφορίες & αναλυτικό πρόγραμμα: https://bit.ly/4pNXZpH
Παιδικός ποδηλατικός αγώνας:
Ώρα προσέλευσης 13:00, Εκκίνηση 13:45, αύλειος χώρος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
(για τη συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι απαραίτητη η γονική συγκατάθεση, ή ιατρική βεβαίωση, ή επικυρωμένο αθλητικό δελτίο. Δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννα Σάββα τηλ. 6986540021 email: isavva@iaso.gr)
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.